30% korting op Velux raamdecoratie.

Velux Zonwering, verduisteringsgordijnen, velux jaloezie, rolluiken en insectenhorren.

Ook voor zonwering en raamdecoratie ten behoeve van uw dakraam of een nieuw gerealiseerde ruimte kan AVW Dakramen specialist u van dienst zijn. Met een uitgebreide sortering verduisteringsgordijnen, jaloezieen, geplisseerde gordijnen, rolgordijnen en combinaties hiervan is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden.

 

 

Velux PlissegordijnEn natuurlijk niet te vergeten het rolluik, de zonwering en de insectenhor. Al deze producten zijn origineel van Velux en staan dus voor kwaliteit en gebruiksgemak.

 

 

 

Voor de beste zonwering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom wordt de beste zon wering aan de buitenzijde bevestigd.

De Velux zonwering heeft een warmtewering zonder de kamer te verduisteren. Dit komt omdat de netstructuur van de zonwering daglicht door laat, tevens behoudt u hierdoor wel uw uitzicht. De bediening van de zonwering is eenvoudig en van binnenuit. Ook het rolluik heeft een optimale zonwering en daarbij kan dit product ook optimaal verduisteren. Het rolluik wordt, evenals de zonwering, van binnenuit bediend.

 

Tevens kan AVW Dakramen specialist uw zonwering en rolluiken monteren.

Vanzelfsprekend leveren wij onze zonwering voor dakraam / dakvensters met 3 jaar garantie.

 

 

AVW Dakramenspecialist - Voor levering en montage van al uw Velux zonwering en Velux verduisteringsgordijnen!

  offerte aanvraag

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

 

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring