logoAVW al 20 jaar installateur van Velux dakramen.


AVW Dakramenspecialist staat al 20 jaar voor kwaliteit en vakkennis. Wij zijn een van de weinige bedrijven die zich alleen richt op de montage van het Velux product ( daglichtsystemen, dakvensters, raamdecoratie en zonwering) en zich ook daadwerkelijk een specialist op dit gebied kan noemen.

 

AVW biedt snelle levering en wij plaatsen tegen een zeer gunstige prijs. Dat onze klanten deze mening met ons delen kunt u terug lezen op ons "Gastenboek".

       

Dakraam vervangen

Ook als u uw dakraam wilt laten vervangen bent u bij AVW Dakramenspecialist aan het goede adres. Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven. Het is dus van belang dat u de code van uw oude Velux dakraam weet. Als u het dakvenster kantelt, ziet u op de kopse kant een metalen plaatje met de typeaanduiding.
Als u op de pagina "Velux vervangen" klikt dan ziet u de volledige tabel met oude en nieuwe codes en de afmetingen. Deze afmetingen zijn buitenwerkse maten. De maat die u meet aan de binnenkant bij het te vervangen dakraam zal dus altijd kleiner zijn.

zie hier een voorbeeld van de velux afstandsbedieningElektrische bediening

Om het gebruiksgemak van uw Velux dakraam nog meer te vergroten kunt u kiezen voor elektrische bediening of bediening op zonne-energie.
Bijna alle afmetingen in het Velux assortiment zijn verkrijgbaar in de INTEGRA- of SOLAR uitvoering. Dit betekent dat de elektrische bediening of de bediening op zonne-energie geïntegreerd is in het dakvenster. Raamdecoratie of rolluiken zijn daarbij ook leverbaar op elektriciteit of zonne-energie. De nieuwe INTEGRA dakramen worden
bediend met een comfortabele bedieningstablet.
Kiest u voor een uitvoering of afmeting die niet standaard elektrisch leverbaar is, dan is er ook nog de mogelijkheid om het dakraam met een losse motor om te bouwen tot een elektrisch bedienbaar dakvenster.


AVW Dakramenspecialist voor vervangen en plaatsen van uw Velux dakraam, raamdecoratie en zonwering!

 

Online bestellen in onze webshop    avw webshop

  offerte aanvraag

AVW Dakramenspecialist
0228-515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring

 

 

DKL verduistering Velux Rolluik ZIL insectenhor

Kijk voor prijzen op onze nieuwe website www.daglichtcentrum.nl/raamdecoratie